TEATRE AMB I PER LA GENT GRAN

Home / TEATRE AMB I PER LA GENT GRAN

Per l’assistència als espectacles, s’ha ofert una entrada a preu d’1 € per la persona que presenti la Targeta Rosa gratuïta i entrada a 2€ per aquelles persones que acreditin la targeta rosa reduïda. Només cal que mostrin la seva Targeta el dia de l’espectacle ofert. Les persones grans acompanyades s’aplica el mateix criteri, en el cas que els acompanyants siguin majors de 60 anys. En el cas dels residents, el mateix, excepte si l’acompanyant és una persona voluntària adreçada per la residència, que en aquest cas és reduït.

El projecte va néixer amb l’objectiu de promoure la inclusió social, l’arrelament a la societat i la reducció del sentiment de solitud no volguda de la Gent Gran del Districte de Sarrià Sant-Gervasi per mitjà de la cultura, facilitant la seva assistència i/o participació en la programació ordinària de les activitats al Teatre de Sarrià.

Aquesta iniciativa s’adreça concretament als usuaris dels casals i residències de Gent Gran* (concertades amb l’ajuntament o col·laboradores de la Generalitat) de la zona propera al Teatre, als usuaris del Projecte Radars Sarrià i Sant Gervasi, de l’Associació Amics de la Gent Gran i d’altres persones del barri que presenten una situació de vulnerabilitat econòmica.