Teatre amb i per la gent gran

Home / Teatre amb i per la gent gran

Teatre amb i per la gent gran

El projecte va néixer amb l’objectiu de promoure la inclusió social, l’arrelament a la societat i la reducció del sentiment de solitud no volguda de la Gent Gran del Districte de Sarrià Sant-Gervasi per mitjà de la cultura, facilitant la seva assistència i/o participació en la programació ordinària de les activitats al Teatre de Sarrià.

Aquesta iniciativa es va adreçar concretament als usuaris dels casals i residències de Gent Gran* (concertades amb l’ajuntament o col·laboradores de la Generalitat) de la zona propera al Teatre, als usuaris del Projecte Radars Sarrià i Sant Gervasi, de l’Associació Amics de la Gent Gran i d’altres persones del barri que presenten una situació de vulnerabilitat econòmica.
Per l’assistència als espectacles, s’ha ofert una entrada a preu d’1 € per la persona que presenti la Targeta Rosa gratuïta i entrada a 2€ pels que acreditin la targeta rosa reduïda. Només calia que mostressin la seva Targeta Rosa el dia de l’espectacle ofert. Les persones grans que van venir acompanyades es va aplicar el mateix criteri, en el cas que els acompanyants siguin majors de 60 anys. En el cas dels residents, el mateix, excepte si l’acompanyant era un voluntari adreçat per la residència, que era gratuït.

]]>