Home / Yes, we can!

Yes, we can!


DANSA
8€ per alumne

Cicle superior de Primària
1r, 2n, 3r i 4t d’ESO
1r, 2n de batxillerat
Cicles Formatius

4 de novembre 2022

Gina Rigola, sota la direcció del coreògraf Carlos Bonilla, ens apropa una presentació contemporània sobre els nous començaments. Aquells que trobem en les més variades situacions de la vida: deixar el teu país d’origen, iniciar una nova relació o aixecar-nos més primerenc del normal.

Un espectacle de dansa contemporània, amb música clàssica, jazz i alternativa que tracta temàtiques relacionades amb les històries recopilades de diferents persones que han viatjat o que continuen viatjant com a nòmades.

Històries que es conten a través de la dansa i que es processen temes com la llibertat, l’amor, l’esforç, el dubte, la cooperació i l’esperança.

L’estil de ball és dansa contemporània, amb música clàssica, jazz i alternativa. Els temes tractats en la coreografia es relacionen amb les històries recopilades de diferents persones. Persones que han viatjat i algunes que continuen viatjant com a nòmades.

El tema de la frase Yes We Can que va fer famosa el president Barack Obama, no obstant això va ser utilitzat molt abans per persones que havien emigrat per a animar-se els uns als altres quan viatjaven a altres països. La coreografia recull històries que es conten a través de la dansa, aquí es processen temes com la llibertat, l’amor, l’esforç, el dubte, la cooperació i l’esperança que el demà pugui ser millor Els moviments corporals proposats per Bonilla mostren un
caràcter contemporani amb tota la concepció de la dansa clàssica.

Fitxa artística

Direcció: Georgina Rigola
Coreograf: Carlos Bonilla
Mestres: Elizabeth Pérez, Leandro P. Sanabria
Técnic: Carlos Degollada
Fotografia: Alex Prieto
Comunicació: Albert Torras
Coordinació: Raquel Lorente
Vestuari: Ginadan


MÉS INFORMACIÓ: projectes@centredesarria.cat / 93 203 97 72

RESERVES:
1) Emplenar el formulari de preinscripció. AQUÍ
2) Rebràs un correu amb el document de la reserva adjunt. On s’indicarà l’import total i l’import de la paga i senyal (30%)
3) Fer el pagament de la paga i senyal.
4) Enviar el comprovant de pagament al correu projectes@centredesarria.cat
5) Dues setmanes abans de l’espectacle realitzar l’ingrés de l’import total de l’activitat.