II CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA

Preu:
15€ | general
12€ | persones associades al Centre de Sarrià
12€ | menors de 30 anys
8€ | alumnat de l’ESMUC i del C.S.M. Liceu

El Teatre de Sarrià, amb la direcció musical de Maria Canyigueral, presenten la segona edició del Cicle de Música de Cambra: Un total de set propostes musicals que podrem gaudir durant la primavera i la tardor del 2022.

Un cicle que neix l’any 2021 amb l’entusiasme d’impulsar una nova oferta musical a la ciutal Comtal amb l’objectiu d’esdevenir un reclam cultural de referència, tant per la qualitat i diversitat de la seva programació com pel renom i trajectòria internacional dels intèrprets, amb gran afluència d’artistes de casa nostra.

En aquesta nova edició podrem escoltar obres de W.A. Mozart, L. van Beethoven, César Franck, C. Debussy, Maurice Ravel, R. Schumann, una estrena de Jordi Cervelló, J. Brahms i Clara Schumann.

Totes elles de la mà de grans artistes internacionals com Maria Florea, Ramon Bassal, Lana Trotovsek, Sebastien Hurtaud, David Alegret, Isabel Villanueva, Cristina Segura, Arnau Tomàs, Abel Tomàs, Pau Codina, així com la directora del cicle, Maria Canyigueral.

El divulgador musical Joan Vives ens comentarà alguns dels concerts. En un dels concerts els comentaris aniran a càrrec del compositor i musicòleg Benet Casablancas, aprofitant la publicació del seu darrer llibre ‘Paisajes del romanticismo musical’.

Programa

VIII CONCERT

R. Schumann, J. Brahms, C. Schumann

Pau Codina (violoncel)
Lana Trotovsek (violí)
Maria Canyigueral (piano)

22 de novembre | 20:00h

MÉS INFORMACIÓ