Home / Programa escolar per a Secundària

Secundària
Primer trimestre

YES, WE CAN!

Dansa

Tots els cursos d’ESO

4 de novembre 2022

Una presentació contemporània sobre els nous començaments i l’importants que són per a nosaltres. Nous començaments que trobem en les més variades situacions de la vida.

OBRES CLÀSSIQUES INTERPRETADES PER A PIANO
PER MARIA CANYIGUERAL

Música

Tots els cursos d’ESO

21 de Novembre 2022

La reconeguda pianista Maria Canyigueral, interpretarà per l’alumnat algunes de les obres més importants de la història de la Música clàssica, per a piano.

CICLE ESPECIAL DE
CINEMA ESPIRITUAL

Tots els cursos d’ESO

Novembre 2022

Enfocant el cinema com a eina pedagògica per promoure la reflexió, l’acció i la transformació entre el jovent, acostem a la comunitat educativa la diversitat cultural present a les nostres societats.


Segon trimestre

EL TRENCANOUS
Dansa

Tots els cicles d’ESO

30 de gener 2023

Adaptació del Ballet del Trencanous amb música de Txaikovski. El Centre de Dansa de Catalunya escenifica aquest conte per a petits i grans i que s’ha convertit en una tradició nadalenca arreu del món.

ROMEO & JULIETA
Teatre en anglès

Tots els cicles d’ESO

23 de gener de 2023
17 de febrer de 2023

La clàssica història de Romeu i Julieta, ambientada en la ciutat moderna de Verona. Els Montau i els Capulet són dues famílies en feu, els fills de les quals es troben i s’enamoren.

MES PARENTS SONT DES EXTRATERRESTRES
Teatre en francès

Tots els cicles d’ESO

13 de Febrer 2023

Imagines tenir una vareta màgica amb la qual poder transformar als teus pares en tot el que el teu vulguis? que siguin més joves, més moderns, molt liberals, permissius i fer que es compleixin tots els teus desitjos…

EL LAZARILLO DE TORMES
Teatre en castellà

Tots els cicles d’ESO

30 de març 2023

L’espectacle es presenta com un Ñaque, companyia de només dos components, molt habitual en les comèdies de l’època i per portar-la a terme es fan servir els recursos contemporanis al Lazarillo, en idioma original.

AL MAR, MARAGALL
Música

Tots els cicles d’ESO

22 de març de 2023

AL MAR MARAGALL es basa en un recull d’onze poemes d’en Joan Maragall dedicats al mar (“Vistes al mar”), per a veu, guitarra, cello, percussions i efectes sonors. En ells es reuneixen diferents estils musicals moderns: bossa nova, swing, valset mariner, havanera, rumba, pop…que fusionats amb influències del clàssic, els fan molt propers per a qualsevol tipus d’alumnat.

MÉS INFORMACIÓ : projectes@centredesarria.cat / 93 203 97 72

RESERVES:
1) Emplenar el formulari de preinscripció. AQUÍ
2) Rebràs un correu amb el document de la reserva adjunt. On s’indicarà l’import total i l’import de la paga i senyal (30%)
3) Fer el pagament de la paga i senyal.
4) Enviar el comprovant de pagament al correu projectes@centredesarria.cat
5) Dues setmanes abans de l’espectacle realitzar l’ingrés de l’import total de l’activitat.