L’elefanta Sara

Home / L’elefanta Sara

TEATRE I MÚSICA
Adreçat a: P3, P4 i P5 / 1r Primària

El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és possible.

Anant al darrere de la Marieta, la bibliotecària del barri, comença una aventura que ens durà a l’Àfrica. Allà coneixerem la Sara, l’elefanta somiatruites, vergonyosa i poruga, que persegueix un somni: volar amb bicicleta per damunt dels núvols. Pedalant dalt de la seva bicicleta vermella, coneixerà la resta de protagonistes i junts creuran que res és impossible.

El conte és un recorregut per les emocions dels personatges: la timidesa, la valentia, la felicitat, l’enuig i la susceptibilitat, tractades amb ulls d’infant. La música i la poesia són presents en diversos moments de l’espectacle, que inclou cançons tradicionals cantades en directe, amb arranjaments originals compostos per Dani Molina.

L’espectacle també ajuda al desenvolupament de les capacitats expressives i la sensibilitat teatral, i estimula la receptivitat: la imaginació i la fantasia, l’atenció, l’observació i l’escolta activa. 

*El projecte incorpora un extens dossier pedagògic amb activitats abans i desprès de l’obra.

Fitxa artística

Francesca Masclans i David Cuspinera – Direcció Artística
Eva Gonzalez – Actriu
Dani Molina – Músic
Taller d’escenografia Castells – Escenografia
David Bofarull – Disseny de llums
Alfred Palou – Disseny sonor
Il·lustració – Maria Vidal
Vestuari – Jorgina Belda
Enginys – Eugeni Sans i Miquel Sebastià
Assesorament Psicopedagògic – Àlex Letosa
Disseny Gràfic – Marta Casellas
Web – Josep Cela