Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

CINEMA | HABLE CON ELLA (versió original)

octubre 3 / 20:00 21:30

Preu Taquilla inversa

2002
112 minuts

Pel·lícula espanyola dirigida per Pedro Almodóvar, estrenada el 2002.

Benigno, un jove infermer, i Marco, un escriptor en els seus 40 anys, es donen cita, cadascun pel seu costat, en un espectacle de Pina Bausch, “Cafè Müller”. Estan asseguts un al costat de l’altre. L’obra és tan emocionant que Marco plora. Benigno, que percep les llàgrimes del seu veí de seient, reprimeix les seves ganes de fer-li partícip de la seva emoció.

Uns mesos més tard, els dos homes es troben en diferents circumstàncies, en la clínica El Bosque, on treballa Benigno.

Lydia, torera professional i núvia de Marco, està submergida en un profund coma després d’un accident ocorregut durant una correguda. Per part seva, Benigno està cuidant a Alicia, una jove ballarina que també es troba en coma.

Quan Marco passa al costat de l’habitació d’Alicia, Benigno, sense dubtar-ho, s’acosta a ell. Aquest és el començament d’una gran amistat.

Repartiment

Javier Cámara: Benigno Martín, l’infermer Darío Grandinetti: Marco Zuluaga, el periodista Leonor Watling: Alicia Roncero, la pacient en coma, antiga ballarina Rosario Flores: Lydia González, la torera Géraldine Chaplin: Katerina Bilova, la professora de ball d’Alicia Mariola Fuentes: Rosa, la infermera col·lega de Benigno Paz Vega: Amparo Adolfo Fernández: Niño de Valencia, ex-amant de Lydia Helio Pedregal: el doctor Roncero, pare d’Alicia Elena Anaya: Angela, l’ex-promesa de Marco

On?

El Teatre de Sarrià

Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
+ Mapa de Google
932039772