Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
09 gener Dissabte

CONCERT DE NADAL / AMB EL COR BRUCKNER BARCELONA

09 gener 2021, 19:00 - 09 gener 2021, 19:00
El Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034

El Cor Bruckner Barcelona es tracta d’una agrupació coral integrada per una quarantena llarga de membres, tots/es amb una sòlida formació musical i vocal contínua. Creat inicialment com un cor de cambra, la intensa activitat musical del cor així com el ric panorama coral català l’han fet créixer i evolucionar fins a esdevenir un dels principals cors amateurs de Catalunya de l’actualitat.

El Teatre de Sarrià acollirà un concert d’aquesta emblemàtica agrupació a càrrec d’Isabel Mantecón i Miquel Villalba.


Història

El Cor Bruckner Barcelona és fundat el novembre de 2003 pel director Sergi Moreno Lasalle. El 2007, Júlia Sesé en pren la direcció, primer conjuntament amb Josep M. Mindan (fins el 2009) i després amb Josep R. Olivé (fins el 2012) i des d’aleshores ha centrat la seva atenció en la música a cappella del segle XX i XXI, especialment interpretant compositors catalans actuals amb l’objectiu de divulgar la seva música. El cor ha obtingut diferents reconeixements en concursos nacionals i ha participat en el cicle coral de l’Orfeó Català al Palau de la Música Catalana (2016-2017), a la temporada de música de cambra de l’Auditori de Barcelona (2018-2019) així com a la Festa de la Música Coral 2020. L’estiu de 2017 va participar al 11th World Symposium on Choral Music com a cor pilot a la masterclass del director Helmut Rilling. Així mateix, el cor ha col·laborat amb entitats com l’Orquestra Barroca Catalana o l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC); i amb directors com Xavier Puig, Manel Valdivieso, Juan de la Rubia, Brady A. Allred, i Kazushi Ono.

 

Sopranos: Llucia Anglada, Míriam Aumatell, Dàlia Canals, Vanessa Castillo, Maria Cobo, Irene Cuxart, Clara Enrich, Laura Espriu, Marta Esteban, Judith Gabarró, Yaiza Gutiérrez, Iris Mañá, Marta Reig, Maria Traver, Anna Wright.

Mezzosopranos/Contralts: Berta Armengol, Elna Bagés, Aina Bertran, Elvira Bullich, Míriam Farré, Ma Remei Ferrer, Mariona Reixach, Maria Riu, Alexandra Torres, Xiomara Villa.

Tenors: Alejandro Arce, Isaac Campos, Josep Carreras, Joan Chaparro, Daniel Gálvez, Tomàs Lledó, Ruben Ortiz, Pau Tallada, Miquel Villalba.

Barítons/Baixos: Robert Bailey, Daniel Falces, Ignasi Güell, Gil Lladó, Miguel Noguera, Josep Rebled, Martí Santacana, Juan Carlos Segurana, Josep Tarragó, Damià Torres.

 

PROGRAMA

Locus iste /A. Bruckner
Gitana hechicera /Arr: M. Alderete
Zerupeko ilargia /E. Ugalde
Les neus que es fonen /E. Morera
Coventry carol /W. Martin
Magi viderunt stellam /T.L. Victoria

El dimoni escuat /J. Vila
Santa nit /F. Gruber
Angelus ad pastores ait /H.L. Hassler
Dins una cova /Arr. L.M. Durham
El noi de la mare /E. Cervera
Fum, fum, fum /Harm: A. Parker / R. Shaw

10eur /entrada general
5eur /Persones associades al Centre de Sarrià

Mostra els detalls
Data: gener 9
Hora: 19:00
Cost: 5€ - 10€
Categoria d'EsdevenimentMàgia
Recinte
Venue Name: El Teatre de Sarrià
Address: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
Telèfon: 932039772