Home / Programa escolar per a Secundària

Secundària
Primer trimestre

MÚSICA
Adreçat a: 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO

21 de Novembre 2022

Obres clàssiques interpretades per a piano
per Maria Canyigueral

La reconeguda pianista Maria Canyigueral, interpretarà per l’alumnat algunes de les obres més importants de la història de la Música clàssica, per a piano.

Yes, we can!
BCN City Ballet

DANSA
1r, 2n, 3t i 4t ESO

Novembre 2022

Una presentació contemporània sobre els nous començaments i l’importants que són per a nosaltres. Nous començaments que trobem en les més variades situacions de la vida.

Cicle especial de
Cinema Espiritual

CINEMA
1r, 2n, 3t i 4t ESO

Novembre 2022

Enfocant el cinema com a eina pedagògica per promoure la reflexió, l’acció i la transformació entre el jovent, acostem a la comunitat educativa la diversitat cultural present a les nostres societats.

El Trencanous
Centre de Dansa de Catalunya

DANSA
1r, 2n, 3t i 4t ESO

Novembre 2022

Adaptació del Ballet del Trencanous amb música de Txaikovski. El Centre de Dansa de Catalunya escenifica aquest conte per a petits i grans i que s’ha convertit en una tradició nadalenca arreu del món.


Segon trimestre

LLENGUA ESTRANGERA: FRANCÈS
Adreçat a: 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO

13 de febrer 2023

Mes parents sont des extraterrestres
per Le Tourné Teatro

Imagines tenir una vareta màgica amb la qual poder transformar als teus pares en tot el que el teu vulguis? que siguin més joves, més moderns, molt liberals, permissius i fer que es compleixin tots els teus desitjos…

El Lazarillo de Tormes
Catacrac Teatre

TEATRE
1r, 2n, 3t i 4t ESO

Març 2023

L’espectacle es presenta com un Ñaque, companyia de només dos components, molt habitual en les comèdies de l’època i per portar-la a terme es fan servir els recursos contemporanis al Lazarillo, en idioma original.

Jekyll & Hyde

TEATRE EN ANGLÈS
1r, 2n, 3t i 4t ESO

Gener 2022

Al brillant estudiant de medicina Jekyll li passen coses molt estranyes: es desperta a llocs on no recorda com hi ha arribat, sent veus que el criden i de dia es troba molt fatigat… Descobrirà la Lucy què li passa al seu bon amic?