Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MÚSICA | AIXÒ ÉS HIT!

juny 30 / 20:30

Divendres 30 de juny | 20:30h

12€ Lloc: Cercle de Gràcia (Carrer Santa Magdalena, 12. Barcelona)

AIXÒ ÉS HIT!, és el nou espectacle que té preparat el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc per tots vosaltres.

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc torna per presentar-vos un nou projecte en què ha estat treballant després de l’èxit a Razzmatazz el passat 23 de desembre.
Aquest grup de joves torna als escenaris amb cançons mítiques, temes transversals en la història de la música contemporània que no deixaran indiferent a ningú. No perden la marca personal que els caracteritza, reinventant cançons típicament corals i recuperant cançons de musicals que tots coneixem i que han tingut un impacte social important.

Dirigits i guiat pel Gerard Ibáñez i el seu virtuosisme, proposen temes amb arranjaments delicats que, passant com sempre per una selecció de gèneres variats, us inclouran en un viatge ple d’emocions.

AIXÒ ÉS HIT! És una reinvenció de cançons d’artistes com Michael Jackson, Katy Perry, George Michael, Leonard Cohen, Coldplay i Alphaville entre d’altres.

L’esdeveniment serà al Cercle de Gràcia. (Carrer Santa Magdalena, 12. Barcelona)

Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc neix l’any 2015 amb la voluntat d’oferir un espai per al cant coral a un grup jove d’entre 18 i 35 anys. Des de llavors, i guiats pel seu director Gerard Ibáñez el grup ha anat creixent fins al nombre actual de 40 cantaires i acumulant un gran nombre d’experiències tant musicals com personals.
D’entre els concerts que han fet destaquen escenaris com l’Auditori Blau del Fòrum de les cultures catalanes, la Sagrada Família o el Palau de la Música Catalana. També han participat en esdeveniments com el 25è aniversari dels Jocs Olímpics interpretant “Barcelona”, en un concert multitudinari de Gospel (Gospelfest) i han realitzat un intercanvi coral amb el Grupo Vocal Kem B’ix de Costa Rica.