La Bambolina Negra en obert

La Bambolina Negra és un grup de teatre amateur que combina comèdia i tragèdia amb dansa, música i cançons en directe. Es va formar l’any  1987, quan va sorgir l’oportunitat de fer un muntatge teatral per l’obra Jesucristo Superstar, que oferia una possibilitat feta a mida, ja que era un espectacle musical amb una força impressionant. Amb aquesta idea al cap, la companyia va enredar a un grup de persones perquè s’impliquessin en l’obra i d’aquesta manera l’espectacle va poder-se representar. Des d’aleshores i en el transcurs d’aquests 30 anys, han fet seves unes noranta representacions. Durant el temps de confinament, ens van deixar en obert les obres més significatives que han representat al Teatre de Sarrià.

Magnòlies d’Acer

Una comèdia dramàtica que ens mostra, entre rialles i llàgrimes, els temors, les esperances i les ganes de viure la vida dels seus personatges.

Homes

Una obra teatral en què es tracten els problemes de la solteria, els avatars de la vida conjugal, a través d’una mirada de dona.

Art

L’amistat de tota la vida dels tres protagonistes de l’obra es posa en perill quan un d’ells compra una agosarada obra d’art modern.

El Mètode Grönholm

Una obra teatral de Jordi Galceran sota la dirección de Pere Pons interpretada al Teatre de Sarrià al Novembre del 2015.