La Bambolina Negra

Home / La Bambolina Negra
La Bambolina Negra

La Bambolina Negra és un grup de teatre amateur que combina comèdia i tragèdia amb dansa, música i cançons en directe. Es va formar l’any  1987, quan va sorgir l’oportunitat de fer un muntatge teatral per l’obra Jesucristo Superstar, que ens oferia una possibilitat feta a mida, ja que era un espectacle musical amb una força impressionant.  
 Amb aquesta idea al cap, vàrem enredar a un grup de persones perquè s’impliquessin en l’obra i d’aquesta manera l’espectacle va poder-se representar. Des d’aleshores i en el transcurs d’aquests 30 anys, hem fet nostres unes noranta representacions. 
Jesucristo Superstar va encendre la flama i ens va consolidar com a una companyia  que gaudeix i estima el teatre. En aquests anys hem tocat diversos registres i estils i entre les representacions que hem dut a escena destaquen El sopar dels idiotes, Boeing Boeing, El mètode Grönholm, Toc Toc, Art, o Dotze sense pietat, entre moltes altres.  
La majoria de les obres que triem compten amb un reconeixement popular previ i presenten una dificultat interpretativa i de posada en escena que ens obliga a fer un esforç de grup per a seguir creixent com a companyia. Esforç que sempre es recompensa amb el suport del públic i les diferents crítiques rebudes, que ens animen a continuar amb la nostra feina.  
Ara que ja coneixeu una mica més La Bambolina Negra, només ens queda dir: SHOW MUST GO ON