Orfeo Infantil

Home / Orfeo Infantil

Orfeo Infantil

L’Orfeó Sarrianenc és un reconegut projecte de formació musical en cant amb més de cent anys d’història. Es tracta d’una institució que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana i que està adscrita a la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). 
L’Orfeó va ser fundat l’any 1917 pel director Àngel Obiols i va celebrar el seu primer concert amb motiu de la hissada de la bandera catalana per primer cop a la Casa de la Vila de Sarrià (1917).
Actualment l’Orfeó està dirigit per Albert Cabero i disposa de diferents grups per a cantaires de totes les edats: El Cor Infantil, el Cor jove i el cor de veus blanques “Dones Veu”, dirigits tots per Gerard Ibáñez. 
L’Orfeó participa al llarg de l’any en diferents esdeveniments musicals i vetlla per la preservació de la tradició musical catalana. D’entre les seves representacions més destacades s’hi troben la música de l’Estel de Natzaret i, per Sant Vicenç, el Rosari Pastoril de Francesc Forn, ambdues peces de tradició centenària. 
Són moltes les institucions públiques que han reconegut la tasca cultural de l’Orfeó Sarrianenc. Destaca especialment l’atorgament de la Creu de Sant Jordi l’any 2018, que va premiar l’Orfeó amb motiu del seu centenari.