Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
07 març Diumenge

BRUNA, EL MUSICAL / AMB MATEU PERAMIQUEL I MAR PUIG

07 març 2021, 18:00 - 07 març 2021, 18:00
El Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034

Un treball d’escola fa que la Bruna expliqui la vida de la seva àvia. Realitzar el treball no resulta una tasca fàcil, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Tanmateix, la protagonista, amb 11 anys, i encuriosida per la història del passat de la seva àvia, comença a investigar i a descobrir persones i fets que no coneixia i que canviaran la vida de tota la família. Mentrestant, la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l’empresa on treballa.

Un viatge al passat ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer una realitat llunyana i el paral·lelisme d’aquesta amb la societat actual.

Ambientada als anys 90, l’obra Bruna trasllada l’espectador/a a dues èpoques diferents i s’endinsa en les realitats dels infants en el pas del temps, com aquests es relacionen, juguen i aprenen. Bruna posa sobre la taula una història familiar, que en forma de tabú, afecta a tres generacions desencadenant-se amb un gir de guió inesperat.

Teaser

 

 

Els autors diuen…

“Bruna neix de la necessitat personal de fer un homenatge als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que a dia d’avui podem ser qui som i expressar les nostres emocions en forma d’art. Hem volgut utilitzar la visió dels infants per fer reflexionar a les persones adultes de com enfoquem els tabús que ens presenta la vida. Un treball del qual les parts artístiques han estat elaborades de manera conjunta des de l’inici fins el final”.

12eur /entrada general
8eur /menors de 12 anys i persones associades al Centre de Sarrià

Mostra els detalls
Data: març 7
Hora: 18:00
Cost: 8€ - 12€
Esdeveniment CategoriesMúsica, Teatre
Recinte
Venue Name: El Teatre de Sarrià
Address: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya, AK 08034
Telèfon: 932039772